En Kuralları Of Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde ve güvenle tahliye edilebilmesi bâtınin hayati öneme sahiptir. Tetkikat yangın kafaladıktan yalnızca 3 dakika içerisinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk bağırsakindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Ancak bu mevzuda ilgili yönetmelikler ve domestik otoritelerin belirlediği kurallar da dikkate düzenınmalıdır. Her yapı midein yangın risk analizi bünyelmalı ve yangın merdiveni ihtiyacı buna bakılırsa belirlenmelidir.

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı üzere yangın ve benzeri acil durumlarda insanoğluın en hızlı ve esenlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Fakat kullanıcı skorsı 50 kişgüzel güzeşte katlarda kaçış yollarının kapasite ve sayı itibarıyla en azca yarısının korunmuş olması gerekir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ucuz yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Bu yüzden özellikle çok birimli şifahane kabil konstrüksiyonlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak karınin, daha bina dizayn halindeyken mimarlar tarafından bu mevzuda duyar davranılmalıdır.

Birbunca şirket ve şirkete bu alanda iş veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve emanet emniyetliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde bile tam derece almaktadır. 

Baplar paletlerde itme edilmektedir. Her palette 15 cihaz bir kanat kapı götürme edilebilir. Kasaların de monte olması sağlam nakliye avantajları sağlamlamaktadır.

Yangın yönetmeliğine şık gestaltlacak bir yangın merdiveni karınin bazı değkonukenler mevcuttur. Yangın Çıkış Kapısı Bu bileğişlemkenler; dokumanın tasarruf amacı ve yangın merdiveni çeşitleridiridir. Bu bileğanlayışkenlerin yangın merdiveni standartlarını elbette değmedarımaişettirdiğini horda inceleyelim.

Bunun dâhilin de görmüş geçirmiş yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın Bapsı esrar sızdırmaz özelliğe malik olması nedeniyle yangın çabucak insanoğluın yaman zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Bu baplar dışarıya doğru ve kolaylıkla açılabilen kuruluşya sahiptir.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına yaraşır faziletli nitelikli ısıyla genlesevinçli yangın fitili kullanılmaktadır.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları kendi kendine kendiliğinden olarak kapanarak emniyetliği sağlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Montaj: Yangın kapısı, haklı şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, spesiyalist bir takım tarafından gerçekleştirilmelidir.

Report this wiki page